Styrk kærligheden med et spaophold i afslappende omgivelser

Spaophold i Danmark

Mærke

Når man er i et længerevarende parforhold er det vigtig at give sig tid til at pleje det og passe på det. Mange førende parterapeuter og psykologer anbefaler ofte at man bliver bevist om at prioritere parforholdet, mens det stadig er fyldt med kærlighed, respekt og glæde. Vi har nemlig ofte en tendens til først at gøre noget ved parforhold, når der er kommet stor afstand mellem os og vores partner og der kan det nogle gange være for sent.

Brug både tid sammen og hver for sig 

Et parforhold kan være rigtig skønt og berigende for vores liv og velvære. Men når tingene ikke fungerer som de skal og når konflikterne overskygger alt det gode og trygge i parforholdet, kan det være svært at se en gangbar vej ud af problemerne. Derfor kan det være en rigtig god idé at lave klare aftaler for rammerne for parforholdet – aftaler der tilgodeser jer begge og aftaler der tager højde for de behov I har. De kan nemlig meget ofte være forskellige.

Tid sammen

Det er selvfølgelig meget vigtigt at bruge tid sammen som par. Altså tid som ikke “bare” er en naturlig del af hverdagens stress og trommerum. Tag noget tid ud af kalenderen og aftal at gøre noget sammen. Det kan være at tage på en hyggelig skovtud sammen, gå en tur sammen eller måske at tage på et spaophold sammen. Noget som skaber gode minder sammen og som ikke er en del af jeres normale hverdag. I denne oversigt kan du hurtigt og let finde et billigt spaophold til dig og din kæreste, som i kan nyde sammen uden børn, stress og alverdens gøremål og pligter.

Tid hver for sig

Vi mennesker har meget ofte brug for at kunne trække os og være os selv. I et parforhold er det derfor rigtig vigtig at kunne give hinanden den nødvendige lads til at genoplade og opleve til på egen hånd. Når vi laver ting hver for sig, har vi pludselig også noget nyt at kunne fortælle om og det gør parforholdet mindre forudsigeligt og samtidig mere spændende. Det er ikke noget mere dræbende for et parforhold end forudsigehed og kedsomhed.

Tal sammen hver dag

Mange par har en tendens til kun at tale om alle de praktiske ting der skal ordnes i løbet af hverdagen og de glemmer helt at spørge ind til hinanden. Det behøver ikke at være lange dybe samtaler hverdag, men blot lige at spørge hinanden om hvordan dagen har været og om det der har været godt, udfordret og dårligt. Det giver nemlig et vigtigt indblik i hinandens liv og det er rigtigt vigtigt for at skabe og bevare et godt og sundt parforhold.